top of page

FRETEX

Gir folk grunn til å tro på fremtiden.

Caseoppgave Fretex: Welcome

Intro

"Hvordan øke salget i Fretex.no sin nettbutikk"

Onsdag 18.mars 2020 stengte Fretex Miljø AS alle butikker, gavemottak, sorteringsanlegg og produksjon innen sikkerhetsmakulering på grunn av Covid-19 utbruddet. Noen av butikkene gjenåpner 27.april men for å beholde omsetningen har Fretex et stort behov for å øke salget i Nettbutikken.

FRETEX CASE 

På grunn av økt fokus på bærekraft og humanitærklesproduskjon har secondhand shopping økt de siste årene. Ifølge en global undersøkelse og rapport gjort av Trend UP (https://www.thredup.com/resale?tswc_redir=true), verdens største destinasjonen for secondhand shopping på nett, har salget og interessen for secondhand gått opp betraktelig de siste årene og det ser ut til at det vil fortsette å øke.   

Tiltross av dette har Fretex de siste årene hatt en nedgang i omsetningen av klær. Bakgrunnen for nedgang i Fretex sin omsetning kan tenkes kommer av at folk ikke er klar over at de har en nettbutikk og at Tise har størst markedsandel i Norge når det kommer til salg av gjenbruksklær gjennom nett. Salg for nettbutikker har ifølge netts sin netthandelsrapport for 2019 (https://www.nettpilot.no/wp-content/uploads/2020/01/Norsk-e-handelsrapport_Nets_2019.pdf) hatt en økning på 13% fra 2018. Dagens situasjon med nedstenginger og restriksjoner har ført til økt netthandel og ferske tall fra hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, Virke, viser at 61 prosent av norske nettbutikker har økt omsetningen som følge av koronakrisen (https://www.tv2.no/a/11383338/). Og eksperter spår at netthandel trenden vil vedvare også etter krisen. Så her er det store muligheter for Fretex ta det større markedsandel av salg av secondhand klær på nett. 

Caseoppgave Fretex: About

MÅL

Forretningsmål: ​Øke omsettningen I nettbutikk med 20% i 2020.  Ta større markedsandel av salg av gjenbruk på nett (Norske aktører). 


Markedsmål: ​Penetrasjon av konkurrerende virksomheters kundebase gjennom å differensiere seg fra konkurrerende virksomheter. Øke lojaliteten til eksisterende Fretex kunder ved å få de over på nettbutikken. 


Kommunikasjonsmål:​ Gi målgruppen kunnskap om Fretex.no som en nettbutikk og organisasjon som bidrar til viktige samfunnsforbedrende- og miljømessige tiltak.

Mediemål: Høyest mulig rekkevidde innenfor målgruppene. 

Caseoppgave Fretex: Tekst
Skjermbilde 2020-06-11 kl. 20.59.00.png

Second Hand Shopping

Gullalderen for gjenbrukshandel.

Vi lever i en verden og med et forbrukermarked i stadig forandring. Fokuset på bærekraft, tekstilindustrien og humanitære forhold har aldri vært viktigere for forbrukeren. En mere bevist forbruker krever også at de store motehusene og kleskjedene følger med i timen, og vi ser at flere merker gjenbruker tekstiler eller har avdelinger med gjenbruk (HM og Topshop). Andre merker tilbyr leie av varer (IKEA).
Spesielt i Generasjon z (18-25 år)  kan man se en stor øking i salget av gjenbruksklær (se tabellen under). Ikke rart når man ser det politiske engasjement for klima og bærekraft som har regjert i de siste årene. Hos den kvinnelig kjøpergruppen har det også være en jevn vekst, også her i Norge, takket være appen Tise og andre trendsettende tjenester og influencere.
Gjenbrukssalget har siden 2012 tre doblet seg fra 10 milliarder til 30 milliarder salg, og man forventer at salget vil doble ytterligere på fem år(https://www.thredup.com/resale?tswc_redir=true.) Disse tallene er på verdensbasis og det er ikke laget noen offentlig undersøkelse med eksakte tall fra Norge (salg av gjenbruksklær og artikler), men veksten er høyst sannsynlig i posent ikke langt i fra sannheten her i landet. Den norske forbrukeren er blitt veldig bevisst på bærekraft og gode verdier. Fretex har selv hatt en bruker undersøkelse hvor de ser en tydelig vekst hos de under 30 år. Sett bort i fra Fretex sin lille rapport finnes det ikke noen nye undersøkelser og tall om second hand shopping i Norge, derfor har jeg brukt engelsk og amerikansk statistikk.

Caseoppgave Fretex: About
Caseoppgave Fretex: Pro Gallery
thredUP-History-of-Thrift-Timeline.jpg

Vekst i krisa.

Koronakrisen har skapt børskrakk og kaos i økonomien. Det fryktes at på verdensbasis vil ha så stor arbeidsløshet som vi ikke har sett siden "Den store depresjonen" i 1930 åreneChttps://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/LAEeRP/imf-venter-dramatisk-coronasmell-for-verdensoekonomien-blir-sannsynligvis-den-verste-resesjonen-siden-depresjonen). I nedgangstider må man handle annerledes og ser man på grafen til venstre (The Evolution of Second Hand) er det ganske tydelig at det har vært stor vekst i disse nedgangsperiodene. Derfor kan vi forvente at dette også kommer til å å være en øking av salget av bruktklær, men denne gang over internett.

Caseoppgave Fretex: About

Valg av målgrupper

Jeg har valgt å gå for to målgrupper hvor det er størst sannsynlighet for at de er villig til å kjøpe brukt eller at de allerede har kjøpt hos Fretex fra før.

Grunnen til dette er at begge målgruppene har størst vekst i kjøp av bruktklær og kjøper generelt mere klær på online (https://www.thredup.com/resale?tswc_redir=true) 

De som aldri har kjøpt bruktklær eller generelt er litt skeptisk til onlineshopping i utganspunktet,  er mindre  sjansen for at de kjøper brukte klær online som førstegangskjøpere (av secondhand klær). 

Caseoppgave Fretex: Tekst

"Vi tror på åpenhet, kjærlighet, engasjement og lønnsomhet". 

Caseoppgave Fretex: Tekst
Martinposter2.jpg

MÅLGRUPPE 1

Generasjons Z

Menn og kvinner i aldersgruppen 18-25 med interesser for samfunnsengasjement, klær og streben etter det unike. ​De har god kompetanse når det gjelder teknologi og sosiale medier og foretrekker å bruke mobil. De er på nett hele tiden og har store forventninger og krav til innhold. Du har få sekunder til å fange oppmerksomheten deres. ​De ligger på førsteplass når det gjelder å adoptere second-hand trenden. Med en vekst på 46% flere som handlet second-hand fra 2017-2019. (https://www.thredup.com/resale?tswc_redir=true)

Denne generasjonen er svært samfunnsengasjerte og brenner dypt for det de står for. De søker etter å finne sannheten og konsumerer ut fra et behov for å uttrykke sin individualitet og hva som blir etisk riktig for dem. De er enten under utdanning eller tidlig i starten av en karriere og er derfor ikke like kjøpesterke som eldre generasjoner (Delloite rapport.) Denne målgruppen en spesielt interessant da de allerede har utpekt seg med en sterk stemme gjennom blant annet klimadebatten. Deres ønske om å være unike sammen med deres økende interesse for second-hand, samt deres streben etter det etiske, gjøre denne målgruppen svært attraktiv for Fretex.no. I tillegg kan Fretex.no få mye gratis markedsføring, da dette er en generasjon som deler på SoMe om innholdet engasjerer og er bra. 

Som konsumere på nettbutikker er de opptatt av at det alltid er "new arrivals" når de er inne å besøker, derfor er det viktig å hele tiden ha nye varer ute og oppdatere jevnlig, hvis ikke  finner de bare en ny gjenbruksbutikk på nett. 

Det er 541 823 i denne aldergruppen: 

542 000 ca (følge SSB)

Caseoppgave Fretex: About
Skjermbilde 2020-06-11 kl. 22.54.19.png
Caseoppgave Fretex: Bilde
hp-generation-z-shopping-habits.jpg

Personas

Generasjon Z

Ariana er 20 år er selvstendig og nysgjerrig student fra Trondheim. Hun flyttet til Oslo i fjor for å studere grafisk design på Westerdals, men skal bytte studier til høsten å studere psykologi på Blindern. Opptatt av stil og å det skille seg ut, men må også til høre en gjeng (stil, politisk, musikkscene). Politisk engasjert og vil gjerne fremstå som opplyst når det kommer til kunst, musikk, mote og aktuelle samfunnsdebatter. Ariana kjøper nesten alt brukt eller bytter klær med venninnene. Hun ble opptatt av klesindustrien da hun i tidlig tenårene så dokumentarserien "Sweatshop"på Aftenposten. Bruker mye tid på SoMe og spill, mest TikTok og Instagram. Poster ikke my selv, men følger med på mange profiler og trender. Hun er veldig selvbevisst hva hun legger ut. Legger hun ut et bilde av seg selv føler hun at det må stå et budskap i "caption". 
På fritiden går det mest i trening, litt fest og strikking. 
Hadde en sommerjobb i Oslo hun skulle starte i, men på grunn av Korona må hun dra hjem til Trondheim i sommer og jobbe på gamlehjemmet hun jobbet tidligere. (Bildet til venter er lånt fra nettet).

Caseoppgave Fretex: About
Skjermbilde 2020-06-11 kl. 23.26.23.png
Caseoppgave Fretex: Bilde
Caseoppgave Fretex: Bilde

AISAS MODELLEN

Oversikt over hvordan vi kan nå Generasjon Z med innhold i de forskjellige fasene i kjøpsprosess. 

ATTENTION/Å SKAPE OPPMERKSOMHET 

  

For å skape oppmerksomhet rundt Fretex netthandel vil markedsføringen primært være på Instagram, Tik Tok og Facebook for denne målgruppen. Her blir det lansert en Hovedkampanjefilm hvor vi har fått med Josefine Pedersen (fra Skam) som hovedperson og ambassadør. Det er prosjektbeskrivelse for kampanjefilmen lengre ned i casen. PÅ grunn av at Josefine er kjent og har mange følgere vil det organisk få oppmerksomhet. Men vil også kjøre betale annonser på Instagram og Facebook. Dette vil skape oppmerksomhet rundt Fretex, nettbutikken og Fretex sine verdier.    


Her vil det bli det bli lagt ut noen Tik Tok videoer, som spiller på Tik Tok trender, hvor man får vist frem Fretex, klær og trender på en morsom måte. De er ikke betalte innlegg, og for å ikke havne i trøbbel med forbrukerrådet så skal disse filmene bare være til å skape oppmerksomhet rundt Fretex på Tik Tok. Ved å bruke de riktig trendene og sangene på Tik Tok kan man enkelt gå viralt så lenge man klarer å fange oppmerksomheten på kort tid. Dette vil også være med på å skape oppmerksomhet rundt Fretex til yngre målgrupper som bonus.


INTREST/Å SKAPE INTERESSE 

Her kjører fortsatt Hovedkampanjefilmen på Facebook og Instagram for å skape interesse, men i tillegg er det nye bildeinnlegg, kortere videoer  og storys på Instagram og Facebook som står i svar med kampanjevideoen. 

Fretex har mange følgere på Instagram og Facebook allerede, så her får man mye gratis rekkevidde. 

Det blir også postet en ny videoer med mer fokus på pris og stil for å skape interesse rundt netthandelen. 

  

  

SEARCH/SØK- FASEN 

  

Her kommer det mindre snutter fra kampanje videoen med større fokus på klær og pris. Hvor det er en tydelig CTA knapp både på Facebook og Instagram som tar de inn på Fretex sin nettbutikk. De som allerede er interessert og har sett kampanjen ser kortere versjon på Instastory hvor det er swipe up funksjon som tar det rett inn i nettbutikk.   

  

ACTION 

I denne fasen skal alle i målgruppen fått meg seg Hovedkampanjen, og det kommer ytterligere kortere versjoner med tydelig prising, budskap og CTA knapp. Det er også stories med fokus på kun pris og shoponline, hvor prisene er så lave og klærne så appellerende at det blir vanskelig å ikke sjekke det ut. 

SHARE 

Når noen har kjøpt et plagg eller flere på nettbutikk, vil de få en mail med ordrebekreftelse men også et kort med bilde og hashtaggen Fretexnettbutikk. Hvor de blir oppfordret til å dele kjøpet på Instagram og for å så få 15 % på sitt neste kjøp i nettbutikken. Da når vi ut til nye kunder og får også potensielt nytt kjøpt hos det forrige kjøpet.  

Caseoppgave Fretex: Tekst

BESLUTTING OG KJØPROSESS

Skjermbilde 2020-04-16 kl. 11.55.42.png
Caseoppgave Fretex: Bilde

Under har jeg oppsummert strategien til en setning. 

Caseoppgave Fretex: Tekst
Milleniums_Mødre-3.png
Caseoppgave Fretex: Bilde
MÃ¥lgruppe_1_Generasjon_Z.jpg

Denne trakten er for kampanjeperioden som kjører i en måned. 

Antallet eksponeringer er satt til 640 000 på grunn av tall fra Facebook Business Manager. (I følge SSB er det 542 000 i denne målgruppen).

I følge Fretex.no koster det gjennomsnittlig 81 kr per plagg. Har valgt å regne med ca 2 plagg per handle kurv. Jeg har kommet fram til er at det da er ca 1600 personer som kjøper i løpet av kampanje måneden. Som til sammen blir 259 200 kr av salg av klær på Nettbutikk som konsekvens av kampanjen.  Avrundet 400 000kr.  

Caseoppgave Fretex: Bilde
Freatexposter3.jpg

Målgruppe 2

Millenniums Kvinner (med barn)

Kvinner med i alderen 26-37 med interesse for økonomi, miljø og trender. I denne gruppen er det ca.70% som har barn, så her er det muligheter for selge barneklær. En stor andel er opptatt av at stedet de jobber er klimavennlig. I 2017 sto frykt for klimakrise på første plass over hva de uroet seg mest for, i dag vil nok økonomiske kriser stå høyt i tillegg, slik som det gjør for samme aldersgruppe andre steder i Europa. De er opptatt av å bidra til positive virkninger i samfunnet fremfor å motiveres av det finansielle. De vil være stolte av valgene de tar og handlingene sine. Det å fortelle andre om hvor klimavennlig man er viktigere enn finansielle goder, men de er allikevel opptatt av en sikker økonomi og inntekt. https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/no/Documents/about-deloitte/deloitte_nordic_millennial-survey-2017.pdf   

Målgruppen handler hyppig på nett og da først og fremst klær. De handler på nett fordi det er tidsbesparende og rimeligere priser.  33% av målgruppen kjøper allerede second-hand produkter og er sammen med generasjon Z (https://www.thredup.com/resale?tswc_redir=true), den generasjonen som i størst gard har adoptert second-hand trenden med en vekst på 37% som handler bruktklær fra 2017-2019. Millenium mødrene/kvinner sin interesse for klima og kjøp av bruktklær, samt kjøpsvaner på internett gjør at målgruppen være svært attraktiv for fretex.no. Det økonomiske aspektet ved dagens situasjon, vil også føre til at flere i målgruppen blir nødt til å se etter billigere alternativer når de skal handle klær til seg selv og barna. 

En stor andel av denne målgruppen er også opptatt av god kvalitet og merkevare. I undersøkelsen som ble gjort av Davinci Payments i 2019, svarte 52% av kvinnen at de hadde begynt å kjøpe mer brukt designerklær og vesker.  

https://www.emarketer.com/content/female-shoppers-are-getting-more

Mødre i denne målgruppen er også de som står for det meste av innkjøpene i hjemme og er de som kjøper klær til barna. 

Millennials forventer en problemfri kjøpsopplevelser og at service, pris og fordelsprogrammer skal være det samme på nett som i butikk, eller rimeligere på nett. Millennials er gode ambassadører for produkter og tjenester de er fornøyd med, og deler gjerne gode kjøp på SoMe og legger igjen anmeldelse på Google eller hjemmeside. 

Antall målgruppe: 434 160 (i følge SSB) 

Rundet opp: 435 000

Caseoppgave Fretex: About
Skjermbilde 2020-06-12 kl. 16.23.08.png
Caseoppgave Fretex: Bilde
shutterstock_1035647458_ojg29w.jpg

Personas

(Bilde til ventre lånt fra nettet)

Katrine er 32 år, har to barn (2år og 4 år) og samboer. Utdannet sosionom og jobber som koordinator i Barnevernet. Føler hun har en fast trygg jobb, men har nå hjemmekontor (Covid-19). Opptatt av at andre skal tenke at man har ting på stell og at familien framstår lykkelig og vellykket. Har en travel hverdag med barn, jobb og husstell, og drømmer om å ha mere tid til seg selv. Kobler av ved å være på Instagram, Facebook, høre på podcast, lese magasiner eller ser på Netflix. Er bekymret for klima og hvilken verden barnas skal vokse opp i. Ser opp til Jenny Skavland, Kristin Gjelsvik og Isabell Ringnes. Følger med på trender innen interiør og klær, men er ikke veldig vågal I stilen. Går ganske likt kledd som sine venninner. Kjøper mer ting til sine barn enn til seg selv, og er ofte på let etter nye fine barneklær, som ikke koster for mye. Følger med å utvikling i samfunnet, politikk og er opptatt av sterke kvinner som både er mødre og karrierekvinne.  I sommer håper hun på en sommerferie til Danmark hvor familien har en sommerhytte.

Caseoppgave Fretex: About

AISAS

Oversikt over hvordan vi kan nå Milleniums Kvinner/Mødre med innhold i de forskjellige fasene i kjøpsprosess. 

ATTENTION/Å SKAPE OPPMERKSOMHET 

For å skape oppmerksomhet rundt Fretex netthandel vil markedsføringen primært være på Instagram og Facebook for denne målgruppen. Her blir det lansert en kampanjefilm hvor vi har fått med Josefine Pedersen (fra Skam) som hovedperson og ambassadør. Det er prosjektbeskrivelse for kampanjefilmen lengre ned i casen. Siden Josefine er kjent og har mange følgere vil det organisk få oppmerksomhet. Men kjører også betale annonser på Instastory og Facebook. Dette vil skape oppmerksomhet rundt Fretex, netthandelen og Fretex sine verdier. Josephine Pedersen er like kjent for denne målgruppen som den er for generasjon Z, derfor velger vi å kjøre denne kampanjen på begge målgruppene.   


For å skape oppmerksomhet blir det også lansert en video hvor mor og barn aktører, hvor det skal komme fram hvor billige og fine barneklær man kan få på Fretex.no


INTREST/Å SKAPE INTERESSE 

Her kjører fortsatt Hovedkampanjefilmen på Facebook og Instagram for å skape interesse, men i tillegg er det nye bildeinnlegg, kortere videoer  og storys på Instagram og Facebook som står i svar med kampanjevideoen. 

Fretex har mange følgere på Instagram og Facebook allerede, så her får man mye gratis rekkevidde. 

Det blir også postet en ny videoer med mer fokus på pris og stil for å skape interesse rundt netthandelen. 

  

SEARCH/SØK- FASEN 

  

Her kommer det mindre snutter fra kampanje videoen med større fokus på klær og pris. Hvor det er en tydelig CTA knapp både på Facebook og Instagram som tar de inn på Fretex sin nettbutikk. De som allerede er interessert og har sett kampanjen ser kortere versjon på Instastory hvor det er swipe up funksjon som tar det rett inn i nettbutikk.   


  

ACTION 

I denne fasen skal alle i målgruppen fått meg seg Hovedkampanjen bevist eller underbevvist, og det kommer ytterligere kortere versjoner med tydelig prising, budskap og CTA knapp. Det er også stories med fokus på kun pris og shoponline, hvor prisene er så lave og klærne så appellerende at det blir vanskelig å klikke seg videre til nettbutikk. 

SHARE 

Når noen har kjøpt et plagg eller flere på nettbutikk, vil de få en mail med ordrebekreftelse men også et kort med bilde og hashtaggen Fretexnettbutikk. Hvor de blir oppfordret til å dele kjøpet på Instagram og for å så få 15 % på sitt neste kjøp i nettbutikken. Da når vi ut til nye kunder og får også potensielt nytt kjøpt hos det forrige kjøpet.  

Caseoppgave Fretex: Tekst
Skjermbilde 2020-04-16 kl. 11.54.50.png
Caseoppgave Fretex: Bilde

Under har jeg oppsummert strategien til en setning. 

Caseoppgave Fretex: Tekst
Milleniums_Mødre-2.png
Caseoppgave Fretex: Bilde
MÃ¥lgruppe_1_Generasjon_Z-3.png

Denne trakten er for kampanjeperioden som kjører i en måned. 

Antallet eksponeringer er satt til 460 000 på grunn av tall fra Facebook Business Manager. (Målgruppe antallet i tatt fra SSB er 435 000).

I følge Fretex.no koster det gjennomsnittlig 81 kr per plagg. Har valgt å regne med ca 3 plagg per handle kurv et plagg høyere enn Målgruppe 1 på grunn av at de mest sannsynlig også kjøper til sine barn. Jeg har kommet fram til er at det da er ca 1150 personer som kjøper i løpet av kampanje måneden. Som til sammen blir 279 450kr av salg av klær på Nettbutikk som konsekvens av kampanjen.  Avrundet 300 000kr.  

Caseoppgave Fretex: Bilde

KAMPANJEN

Gir folk grunn til å tro på framtiden.

Kampanje periode: 1. Juni 2020 - 1. Juli 2020  

Kampanjen vil kjøres over en måned som vil være med på å styrke Fretex.no som merkevare, økt omsetning og økt markedsandeler.  

Målgruppe: 1 og 2. 

Hovedfilmen tar utgangspunkt i teksten til Halvdan Sivertsen – Hellig Jorda. Som er en hyllest til våren og naturen. Filmen skal spille på det enkle og naturlige, med et budskap om en lysere fremtid (våren/sommeren) og en påminnelse av at vi også er en del av Naturen. Noen man sterkt trenger i denne tunge perioden menneskehet går gjennom. Kampanjen er filmet i skogen og spiller på det filmatiske og eventyrlige men norsknatur.   

Sluttplakten blir: Gir folk grunn til å tro på framtiden. 

Budskapet skal ikke mates inn med teskje, det skal ligge der i det underbeviste og det skal naturlig påvirkes gjennom emosjoner gjennom dikt og det visuelle. Mye på grunn av at forbrukere ellers blir bombardert med overtydelig budskap om miljø og klimakamp.

Begge målgruppene er opptatt av at ting skal føles ekte derfor prøver vi å gjenskape det i filmen. 

Kampanjen har en hoved film som dekker begge målgruppene Josephine Frida Pettersen (også kjent som Nora fra Skam), fronter kampanjen. Josephine holder til vanlig en lav profil i mediebildet, men har ved noen anledninger latt seg intervjue om miljø og naturvern, som er en hjertesak for henne. Hun er en folkekjær skuespiller og har over en 1.7 millioner følgere på Instagram og er både sett opptil og godt kjent for begge målgruppene. Med sin genuinitet og verdier vil hun nå ut til begge målgruppene.  

Kampanjen består av en Hovedfilm som vil gå på Instagram og Facebook. 

Og noen kortere filmer som får fram budskapet tydligere og har CTA. 

Det er også noen innlegg med bilder, tekst og CTA, som også skal gå på begge plattformene. 

(Alle bildene og videoene under er produsert av meg, bortsett fra det ene TikTok bilde av en mobil.) 

Caseoppgave Fretex: Tekst
Josephine3.jpg

SE KAMPANJEN HER

Gir folk grunn til å tro på fremtiden

Trykk på knappen under for å komme til siden med Hovedkampanjen. 

Caseoppgave Fretex: Welcome

Generasjon Z Innhold

I tillegg til hovedkampanjen er det laget ekstra innhold som kun er rette for Generasjon Z. Her er det fokus på trender, pris og miljø.

Caseoppgave Fretex: Tekst
tik-tok-klistremerker-penger-1280x720.jp

TIK TOK

Fretex på Tik Tok

Tik Tok er en fantastisk kanal å nå ut til publikum og da spesielt Generasjon Z målgruppa. Her kan man rask få mange views om man lager innhold som treffer. 
Fretexnettbutikk har en profil på TikTok, men innholdet som ligger der passer ikke inn i TikTok verdenen. De har 4 førere og kun 1 like. 
Bruker man den rette musikk (tiktok trendmusikk) og lager videoer som står i svar med trendene (danser, memes og DIY), kan Fretex nå lang med å markedsføre seg på TikTok uten å bruke et øre. 
Fakta videoer er også populært på appen og Fretex kunne ha laget videoer om klesindustrien (hvor mange tonn vann blir bruk for å lage et par jeans f.eks), motehistorie eller Fretex sitt humanitære arbeid. 
Under kommer noen forslag til type videoer man kan lage for å vise nye ankommede klær eller nye trender. (Det skal også være en gutte versjon, ikke nådd å laget.)

Caseoppgave Fretex: About